Stembus - afsluitbaar

De gangbare stembus - 240 liter - afsluitbaar

Lees meer...
Artikelnummer: vw-sb
Aantal: 48

Stembus

Afsluitbare 240 L. stemcontainer

Verzamel stembiljetten conform voorschriften in deze stembus, en sluit af met ons cijferhangslot met kabel en verzegel met onze aanrijgzegels.

De stembus, ook wel stemcontainer is standaard voorzien van een oog waardoor een hangslot aangebracht kan worden. Bestelt u hiertoe 2 hangsloten per stembus, zoals hieronder geadviseerd.

Onze stembus is voorzien van een vergrendelbare inworp (‘brievenbus’) en afsluitbaar deksel, waardoor deze voldoet aan de eisen van het kiesbesluit (art. J 3).

De stembus heeft een volume van 240 liter. U ziet een grijze romp met gekleurd deksel, maar andere kleurstellingen zijn ook mogelijk. Onze standaardkleuren zijn grijs, geel, rood, blauw en groen.

De container is nestbaar dankzij afneembare wielen, waardoor deze na gebruik efficiënt opgeslagen kan worden, wat zorgt voor ruimtebesparing.

De romp van de stembus is (optioneel) te voorzien van stickers, waaronder logo of de tekst ‘Stembus’.

Bestel tijdig - zodat wij de tijdige levering kunnen garanderen.

Prijsopgave en levertijd op aanvraag
Wij voorzien u graag en vrijblijvend van een offerte met levertijd. Dit doen wij op basis van door u te overwegen aantal, eventuele verdere wensen, en afhankelijk van moment van bestellen.

Stuurt u eenvoudig een e-mail naar [email protected] of gebruik het Contactformulier. U kunt ons ook bellen op 020 77 28 660.

Bel of mail ons gerust met vragen en wensen.

Veiliger-Werken.nl  :   voor álles behalve het stemhokje!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen